2108542310 6977326996, 6981871453, 6970304267 Παρασκευοπούλου 127, Κάτω Πατήσια
hero image
 
 
 
     
  Τέντες Καλομοίρης
Συστήματα Σκίασης | Κάτω Πατήσια Αθήνα


Η επιχείρηση Τέντες Καλομοίρης έχει έδρα στα Κάτω Πατήσια και δραστηριοποιείται σε παντός είδους συστήματα σκίασης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση σε τέντες, πέργκολες, στέγαστρα και λοιπά συστήματα σκίασης, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αθήνα.
 
     
   
 

 


 

 
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΓΝΩΣΗ
 
 
 
  Με πολυετή παρουσία στην αγορά, έχουμε αφοσιωθεί στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που συνδυάζουν λειτουργικότητα, μοναδική αισθητική και υψηλή αντοχή.  
     
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σε τεντόπανα, μηχανισμούς, αυτοματισμούς και εξαρτήματα τεντών επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα και άριστη εφαρμογή σε κάθε μας έργο.  
     
 
 
 
   
 
     
  ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός, γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και το στυλ του κάθε πελάτη.
 
     
 
     
   
 
     
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες, αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένες εργασίες τεντών και των συστημάτων σκίασης άμεσα και υπεύθυνα.
 
     
 
     
   
 
     
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών μέσω υπηρεσιών καθαρισμού και επιδιόρθωσης τεντόπανων, ελέγχου μηχανισμών και εξαρτημάτων.
 
     
 
     
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.