2108542310 6977326996, 6981871453, 6970304267 Παρασκευοπούλου 127, Κάτω Πατήσια
hero image
 
 
 
     
  Τέντες Καλομοίρης
Συστήματα Σκίασης | Κάτω Πατήσια Αθήνα


Στην επιχείρηση Τέντες Καλομοίρης δεσμευόμαστε στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών σκίασης εξυπηρετώντας κατοικίες, καταστήματα, χώρους εστίασης και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αθήνα.

Καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα κατασκευών και εφαρμογών προσαρμοσμένες στις διαστάσεις που επιθυμείτε και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου.
 
     
   
 
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ


Μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας στα συστήματα σκίασης, ώστε να σας προτείνουμε λύσεις σύγχρονες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
 
     
 
 
 
     
     
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΑΣ

Η εταιρεία μας προτείνει λύσεις σύγχρονες και αποτελεσματικές διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα σε τεντόπανα κορυφαίας ποιότητας που προσφέρουν στο χώρο την απαραίτητη προστασία από τις ακτίνες UV και τα καιρικά φαινόμενα.

Τα συστήματα σκίασης μπορούν να συνδυαστούν με συστήματα αυτοματισμού, τη απλουστεύοντας τη χρήση τους και καθιστώντας τη λειτουργία τους σημαντικά ευκολότερη.
 
 
 
 
ΕΙΔΗ ΤΕΝΤΩΝ
  Τέντες κασετίνα
  Τέντες με βραχίονες
  Καποτίνες
  Κάθετη σκίαση & διαφανείς ζελατίνες
  Εφελκυόμενες κατασκευές
 
 
 
 
     
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ


Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πέργκολες και περγκοτέντες με δική σας επιλογή υλικών, σχεδίων και χρωμάτων και δυνατότητα προσθήκης έξτρα εξοπλισμού (μηχανισμό οροφής, φωτισμό, ειδικά πάνελ κτλ).
 
     
     
  ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ


Προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής μεταλλικών στεγάστρων με ποικίλες δυνατότητες εφαρμογής σε κήπους, αυλές, εμπορικούς χώρους, επαγγελματικά κτήρια, χώρους στάθμευσης κ.α., προσφέροντας σταθερότητα και ασφάλεια.
 
     
     
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με κάθε σας κάλεσμα, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.